World of Warcraft Classic: The Burning Crusade releasedatum, prijs, features en lekken

Krediet: Blizzard-software

Nu World of Warcraft Classic in het wild is, kijken spelers vooruit naar de toekomst van de massale online multiplayer-game, vooral na de recente fase zes-contentpatch voor de klassieke versie. Op BlizzCon 2021 heeft Blizzard aangekondigd wanneer een tijdschema is voor wanneer spelers kunnen graven in De brandende kruistocht .

Hoewel er geen exacte datum werd gegeven, kondigde Blizzard aan dat spelers The Burning Crusade ergens in 2021 kunnen verwachten. De release van de uitbreiding laat spelers het sneller ervaren dan abonnees toen er drie jaar tussen releases zaten.afmetingen van iphone 12 mini
  • De beste pc-games je kunt nu spelen
  • Maak je klaar voor The Burning Crusade met de beste gaming-laptops
  • Meer:Ik heb net de Nvidia RTX 3080-aandelen opgegeven en deze in plaats daarvan gekocht
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben hier ook alles verzameld wat we momenteel weten. Dat omvat geruchten, weetjes en al het andere dat u in gedachten moet houden voorafgaand aan een mogelijke aankondiging van Blizzard. Hier is alles wat we willen zien van de herlancering van de WoW Classic-uitbreiding, The Burning Crusade.

WoW Classic: The Burning Crusade releasedatum

Op BlizzCon 2021, genaamd BlizzConline, kondigde uitgever Activision Blizzard aan dat de Burning Crusade ergens dit jaar zal verschijnen. Net zoals Blizzard deed met WoW Classic, zal het bedrijf inhoud in fasen vrijgeven. Een exacte datum werd niet gegeven.

World of Warcraft-klassieker(Afbeelding tegoed: Blizzard)

Sommige WoW-fans hebben liever alleen de standaard WoW Classic-inhoud om te navigeren, terwijl er anderen zijn die ernaar verlangen om The Burning Crusade voor het eerst uit te proberen, of hun reizen door de uitbreiding opnieuw te beleven. Blizzard heeft eerder de interesse gepeild door middel van enquêtes om te zien of spelers nieuwe content willen spelen, of dat ze het spel voorlopig willen laten zoals het is. Het is mogelijk dat de uitbreiding alleen bestaat in speciale services voor The Burning Crusade, of wordt aangeboden door middel van verschillende opties om tegemoet te komen aan de voorkeuren van verschillende spelers.

Hoewel er geen officiële informatie van Blizzard is over de uitbreiding, zijn er geruchten geweest over een mogelijke zomerlancering. World of Warcraft-streamer 'StaySafe' heeft door middel van 'meerdere bronnen' (via Wccftech ) dat The Burning Crusade tegen 4 mei in een bepaalde iteratie zou kunnen worden uitgebracht.

Natuurlijk heeft Blizzard die geruchten niet bevestigd of ontkend. Naarmate BlizzCon nadert, zullen we waarschijnlijk iets over de datum horen, of we zullen wat langer moeten wachten.

WoW Classic: The Burning Crusade bèta

Omdat er geen exacte releasedatum is aangekondigd voor WoW Classic: The Burning Crusade, heeft Blizzard ook nog geen officiële bèta genoemd. Fans hopen dat de gamemaker op BlizzCon een gesloten of open bèta zal aanbieden die zou plaatsvinden nadat de uitbreiding is aangekondigd. Dat is in ieder geval wat typisch gebeurt.

Wanneer Blizzard bèta's opent, moet je je over het algemeen aanmelden om kans te maken om opgenomen te worden. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals ingelogd zijn op Twitch en naar je favoriete streamer kijken voor het laten vallen van bètasleutels. Je kunt misschien ook influencers of officiële accounts volgen voor belangrijke weggeefacties. Als voormalig bètatester van World of Warcraft krijgt u mogelijk ook toegang.

Het beste wat je nu kunt doen, is waakzaam blijven voor eventuele aankondigingen die Blizzard de komende weken doet. Zodra de uitbreiding officieel is gemaakt, begint de ontwikkelaar te praten over wanneer je de game kunt uitproberen.

WoW Classic: de erfenis van de brandende kruistocht

Voor mensen die geen gewone spelers zijn, lijkt het misschien alsof World of Warcraft de hele tijd nieuwe uitbreidingspakketten uitbrengt. Waarom is The Burning Crusade, de terugkeer van een uitbreiding die al is uitgebracht, zo'n groot probleem? In 2007 was het een van de spannendste games van dat jaar, aangezien The Burning Crusade een duizelingwekkend aantal nieuwe content met zich meebracht. Het was pas een jaar later dat de game zijn tweede uitbreiding zou zien, Wrath of the Lich King.

Krediet: Blizzard-software

Apple Watch Series 6 prijzen

Natuurlijk was de manier waarop elke uitbreiding het vanillespel veranderde, elke keer heel anders. Zoals het er nu uitziet, is WoW niets zoals het was bij de lancering. Als zodanig is het niets zoals het was toen The Burning Crusade debuteerde. Het spel kunnen ervaren zoals het in 2007 was, is voor velen een opwindend vooruitzicht, net als het voor het eerst proberen van WoW Classic.

Er is een bepaalde rush van nostalgie die voortkomt uit het opnieuw bezoeken van games als deze, en de legioenen WoW-abonnees die nog steeds de huidige game spelen, zullen ongetwijfeld een kans willen om het gouden tijdperk dat de game al die jaren geleden beleefde, opnieuw te beleven.

wat is de beste barbecue

WoW Classic: The Burning Crusade-instelling

World of Warcraft Classic: The Burning Crusade speelt zich af in de overkoepelende gamewereld van Azeroth, maar er is een extra set locaties om te verkennen. Door de Dark Portal (de Great Portal) te gebruiken, kun je naar Outland gaan, een van de twee poorten tussen Azeroth en Draenor, of de kale woestenij van wat ooit het huis van de Draenei was. Het is gelegen in de Blasted Lands, in de zuidelijke oostelijke koninkrijken.

Terwijl het Burning Legion de Draenei verdrijft, is het gemakkelijk om de vernietiging die tijdens de uitbreiding is blootgelegd, neer te leggen. Dit zorgt voor een dynamisch, opwindend gebied om te verkennen, vooral als je alleen het belangrijkste WoW Classic-verhaal en invallen hebt meegemaakt.

WoW Classic: The Burning Crusade-zones

The Burning Crusade bevat zones die je kunt verkennen in Outland, de eerder besproken landen via de Dark Portal. Het bevat ook extra contentzones voor nieuwe spelers op basis van de nieuwste speelbare rassen van de uitbreiding: de Blood Elves en de Draenei. U kunt ook een bezoek brengen aan de hoofdsteden Exodar (Draenei) en Silvermoon City (Blood Elves). Het is een geweldige manier om het erfgoed van de nieuwe rassen te leren kennen terwijl je ergens gaat verkennen waar je misschien nog niet eerder bent geweest.

WoW Classic: The Burning Crusade-races

The Burning Crusade introduceerde twee nieuwe speelbare rassen. Je krijgt de Horde's Blood Elves, evenals de Alliance's Draenei. Ze breiden ook de beschikbaarheid van de Paladin- en Shaman-lessen uit. Voorheen was de Shaman alleen beschikbaar voor Horde-klassen zoals Orcs, Trolls en Tauren. Evenzo was de Paladin-klasse alleen beschikbaar voor Alliance Humans and Dwarves.

Krediet: Blizzard Entertainment

Vanaf The Burning Crusade kunnen spelers deze posities naar eigen goeddunken uitproberen met de nieuwe races, zolang Blizzard de dingen houdt zoals ze in het verleden waren. Dit betekent dat je kunt kiezen uit verschillende klassen, of je nu kiest voor een eerder vastgestelde race of dat je iets nieuws wilt proberen.

WoW Classic: The Burning Crusade vooruitzichten

Kun je niet wachten om The Burning Crusade uit te proberen in World of Warcraft: Classic? We verwachten in februari meer te horen over de mogelijke uitbreiding, aangezien BlizzConline begin 19 februari plaatsvindt. Het is voor iedereen gratis en vindt alleen dit jaar online plaats.

De beste World of Warcraft-deals van vandaag 819 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over13uur25minutenvijftigdroogKorting World of Warcraft - Mist van... Walmart $ 21,11 $ 12,99 Visie World of Warcraft: Cataclysm... Amazone Prime $ 14,75 Visie Korting World of Warcraft 60 dagen... CDKeys $ 54,78 $ 27,39 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen