Xbox Series X kan nu Steam-games spelen met deze truc — hier is hoe

(Afbeelding tegoed: Unsplash)

Xbox Series X-gamers hebben zojuist een enorme upgrade gekregen, dat wil zeggen, zolang ze deel uitmaken van het Xbox Insiders-programma.

Het is nu mogelijk om de Steam-bibliotheek van een gebruiker te streamen via GeForce Now terwijl je de Microsoft Edge-browser van Xbox Series X/S gebruikt. De truc zou ook beschikbaar moeten zijn voor standaard Xbox One-gebruikers.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Deze exploit werd voor het eerst ontdekt door YouTuber Joe Chip (h/t GameMe+ ). Hij ontdekte dat mensen die deelnemen aan het Xbox Insiders-programma, en meer specifiek in de... 'Alpha Skip-Ahead'-laag van het voorbeeldprogramma, heeft toegang tot de nieuwste versie van de Microsoft Edge-browser. Met deze nieuwste update kunnen gebruikers GeForce Now via een browser spelen.

winkels die nintendo switch verkopen

Om het te laten werken, moeten gebruikers deze specifieke link typen:

https://play.geforcenow.com/mall/#/layout/games

magsafe iphone 12 mini-hoesje

Van daaruit kunnen gebruikers inloggen op hun GeForce Now-account.

Volgens Chip is het geen perfecte oplossing om je pc-bibliotheek op Xbox te spelen. Ten eerste werken alleen games die de controller ondersteunen. Hij probeerde Quake II RTX aan de praat te krijgen, alleen maar om te ontdekken dat het alleen toetsenbord- en muisondersteuning heeft. Vreemd genoeg, hoewel Edge toetsenbordgebruik toestaat, is er op dit moment geen muisfunctionaliteit.

Chip vond het algehele proces ook kieskeurig. Sommige games die wel controllerondersteuning hebben, zouden werken, maar soms ook niet. Dit zou Chip dwingen Edge opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen.

In één geval probeerde Chip bijvoorbeeld Wreckfest te laten draaien. Zijn eerste poging zorgde ervoor dat Microsoft Edge crashte. Maar toen hij het opnieuw probeerde, werkte het met volledige controllerfunctionaliteit.

Omdat GeForce nu games via internet streamt, kun je de consoles het beste via Ethernet aansluiten om alles zo naadloos mogelijk te laten werken. Voor Chip vond hij het algehele reactievermogen voldoende voor gameplay. Aangezien Wreckfest native beschikbaar is op Xbox One, is het natuurlijk het beste om het daar te spelen in plaats van het te streamen.

Op dit moment hebben noch Microsoft noch Nvidia native GeForce Now-ondersteuning aangekondigd.

meest betrouwbare elektrische bereiken 2020
De beste Yakuza: Like a Dragon - Day Ichi Edition-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur07minuten37droogKorting Yakuza: Als een draak - Dag... Amazone Prime $ 59,99 $ 14,99 Visie Korting Yakuza: Als een draak - Dag... Amazone Prime $ 59,99 $ 27,77 Visie Yakuza: Als een draak - Dag... Walmart $ 49,47 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen