Xbox Series X-controller nu in verbluffend rood

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

De Xbox Series X-controller lijkt veel op de console zelf: een conservatieve upgrade, maar een slimme. Hoewel de Series X-controller bijna precies hetzelfde is als zijn Xbox One-voorganger, heeft hij een betere D-pad, getextureerde handgrepen, verbeterde schouderknoppen en een USB-C-poort om op te laden. De Xbox Series X-controller heeft binnenkort echter één groot voordeel ten opzichte van zijn voorganger: een gelikte rood-witte colorway.

galaxy tab a7 lite recensie

Microsoft kondigde de Xbox draadloze controller – Pulse Red in een blogpost, en het is precies hoe het klinkt. Het apparaat is identiek aan de zwarte, witte en blauwe Xbox Series X-controllers die momenteel op de markt zijn, behalve dat het een helder, prachtig rood aan de voorkant is met een grimmige witte plaat aan de achterkant voor contrast. Net als andere Series X-controllers werkt het met de Xbox Series X, Xbox Series X, Xbox One, Windows, Mac OS, Android, iOS, streaming-spelers - noem maar op.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Er zijn echter twee nadelen aan deze opvallende randapparatuur. De eerste is dat het voor $ 65 zal worden verkocht in plaats van de standaard $ 60 die de zwart-witte controllers bevelen. Dit zou niet als een schok moeten komen voor iedereen die de blauwe Xbox Series X-controller heeft gekocht, omdat die colorway ook een extra premie van $ 5 opdroeg.

Het tweede nadeel is echter slechts tijdelijk. Het apparaat komt in de meeste gebieden pas op 9 februari uit, dus als je meteen een controller nodig hebt, moet je het bij zwart, wit of blauw houden. (Maar goed nieuws voor Chinese lezers: de Pulse Red-controller zal morgen in China debuteren.)

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Verder is er niet veel te zeggen. De Pulse Red Xbox Series X-controller biedt precies dezelfde functionaliteit als de bestaande modellen, maar naar de mening van deze schrijver is het een veel mooiere kleur. (Of op zijn minst een gedurfdere.) Of dat een extra $ 5 verdient, is aan jou, maar aangezien de controller minstens zeven jaar meegaat, is het op de lange termijn niet echt een toeslag.

Over het algemeen zijn wij bij Tom's Guide grote fans van de Xbox Series X-controller. In het verleden heb ik het eenvoudige ontwerp en de wijdverbreide compatibiliteit geprezen, waarbij ik er zelfs de voorkeur aan gaf boven die van Sony meer innovatieve PS5 DualSense-controller . Hoewel het niet radicaal verschilt van het Xbox One-model, zijn de getextureerde handgrepen en schouderknoppen welkome toevoegingen, en de USB-C-poort helpt het sneller op te laden.

een video van Facebook opslaan

Dat is natuurlijk als u $ 25 extra betaalt voor een oplaadbaar batterijpakket. Het enige grote minpunt van de Xbox Series X-controller (inclusief het Pulse Red-model) is dat hij standaard op vervangbare AA-batterijen werkt in plaats van op oplaadbare pakketten. Microsoft heeft in wezen de noodzakelijke kosten aan de consument doorberekend, aangezien het u op de lange termijn veel meer dan $ 25 kost als u ervoor kiest om wegwerpbatterijen in het apparaat te gebruiken.

De beste Microsoft Xbox Series X-controller Carbon Black-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur42minuten36droogKorting Xbox Core draadloze controller... Amazone Prime $ 59,99 $ 49,49 Visie Xbox draadloze controller -... Microsoft VS $ 49,99 Visie Microsoft Xbox draadloos... Walmart $ 54,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen