Xbox Series X pre-order ramp — Amazon heeft zojuist slecht nieuws gedeeld

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vandaag is de dag dat de Xbox Series X over de hele wereld wordt gelanceerd, maar er zullen genoeg teleurgestelde gamers zijn die er geen hebben kunnen bemachtigen.

Zelfs pre-orders zijn niet genoeg om je op de releasedag een console te garanderen, waarbij Amazon bevestigt dat klanten mogelijk tot 31 december moeten wachten voordat hun nieuwe Xbox arriveert.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Sommige Amazon-klanten zijn begonnen met het ontvangen van e-mails waarin staat dat ze de komende weken enkele consoles verwachten te verzenden, aangezien we in november en december meer voorraad ontvangen. Dus in plaats van deze week aan te komen, zoals mensen misschien hadden verwacht, wordt geschat dat de getroffen pre-orders uiterlijk op 31 december zullen worden geleverd.

Het ziet er niet goed uit voor Amazon om de dag voor de Xbox Series X e-mails te hebben verzonden en de Xbox-serie S werd vrijgegeven, vooral omdat het in staat was om te verzenden soortgelijke e-mails waarschuwing over PS5-vertragingen helemaal terug in september. De vertraging van de PS5 is niet geweldig, maar gezien de tijd die klanten kregen, hadden ze in plaats daarvan een pre-order van een andere retailer kunnen ophalen. Xbox-gamers hebben dat geluk niet gehad.

Natuurlijk is de vraag naar zowel de Xbox Series X als de PS5 ongelooflijk hoog geweest, waarbij zowel Sony als Microsoft hebben gezegd dat de vertragingen tot volgend jaar kunnen voortduren terwijl ze allebei proberen de achterstand in te halen.

Er werd verwacht dat sommige mensen geen consoles zouden kunnen krijgen op de releasedag, maar meestal betekent iets vooraf bestellen dat het gegarandeerd is. Voor Amazon is dat duidelijk niet het geval.

Getroffen klanten hebben nog steeds de kans om een ​​Xbox Series X op te halen bij een andere winkel. Dat gezegd hebbende, zullen consoles waarschijnlijk snel uitverkocht zijn, vooral wanneer een behoorlijk aantal mensen door Amazon is verbrand. Helaas is het niet duidelijk hoeveel mensen zijn getroffen en hoe dat van invloed zal zijn op de moeilijkheid om later op de dag een console op te halen.

Als je vandaag echt een Xbox Series X moet kopen en niet wilt wachten tot Amazon zijn eigen rotzooi opruimt, bekijk dan zeker onze voorraad pagina voor alle laatste winkelupdates.

De beste Microsoft Xbox Series X-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overtwintiguur28minutenvijftigdroog Microsoft Xbox-serie X... Adorama $ 684,96 Visie Xbox-serie X Walmart $ 943 Visie Xbox Series X 1TB- Achteruit... Amazone $ 1,299 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen