Xbox Series X vs. Xbox One: welke Xbox is het beste voor jou?

(Afbeelding tegoed: Xbox)

De Xbox One heeft een rotsachtige levenscyclus gehad, maar Microsoft wil zijn fortuin veranderen deze volgende generatie consoles met de Xbox Series X.

De kampioen van het bedrijf voor het hardware-gladiatorengevecht van 2020 tegen Sony's PS5 ziet er sterk uit, dankzij populaire functies zoals ray tracing en 8K-ondersteuning. Maar met de Xbox One die volgend jaar nog veel meer ondersteuning zal krijgen, is de keuze voor Xbox Series X versus Xbox One niet helemaal voor de hand liggend.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!
  • PS5 en Xbox Series X teraflops : Wat deze belangrijke specificatie voor u betekent?
  • De meest verwachte games van 2020
  • PS4 vs. PS5: is het de upgrade waard?

Net als bij de Xbox One X uit 2017, rekent Microsoft erop dat de brute kracht van de Series X genoeg is om de feestdagen te winnen. En volgens consolenormen ziet de Series X er inderdaad krachtig uit. Aangezien er een beetje concrete informatie beschikbaar is over de aankomende console, laten we beginnen te bespreken of je je centen moet sparen voor de Xbox Series X of voor de meer betaalbare Xbox One moet gaan.

Xbox Series X vs. Xbox One: releasedatum en prijs

De Xbox One kwam uit in 2013 en heeft sindsdien veel iteraties gezien. Er is de $ 299 Xbox One S, de $ 249 Xbox One S All-Digital Edition (die geen schijfstation heeft) en de $ 499 Xbox One X. De eerste twee zijn in feite kleinere, goedkopere varianten van de originele Xbox One, terwijl de Xbox One X is een krachtigere en duurdere Xbox One die games in 4K kan spelen.

De beste Microsoft Xbox One S-deals van vandaag 225 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over12uur12minuten43droog TP-Link AC1200 Hele Huis... Microsoft VS $ 129,99 Visie Battlefield 1-bundel Xbox One S 500GB-console -... Amazone Prime $ 489 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen