Yellowstone seizoen 4: Releasedatum, trailer, cast en meer

Krediet: Paramount Network

De première van Yellowstone seizoen 4 is hier. Het volgende hoofdstuk van de Dutton-familiesaga is gearriveerd en fans kijken naar de nieuwste trailers en promo's voor aanwijzingen over het lot van John Dutton van Kevin Costner en zijn kinderen.

Je kunt seizoenen 1-3 van Yellowstone bekijken en alle wilde, westerse actie inhalen. In het drama speelt Costner John Dutton, de patriarch van de zesde generatie van de familie Dutton, die de Yellowstone Dutton Ranch beheert, de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten. Dit is nog steeds een grensland en de ranch wordt voortdurend aangevallen door landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het nabijgelegen nationale park. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

John's familie omvat zoon Kayce Dutton, een voormalige Navy SEAL wiens vrouw, Monica, inheems is. Er is dochter Beth Dutton, een financier die worstelt met problemen met middelenmisbruik. De jongste zoon Jamie Dutton is advocaat en aspirant-politicus. En Rip Wheeler is de voorman van de ranch met romantische banden met Beth.

De explosieve finale van seizoen 3 vertrok met veel levens van de Duttons die op het spel stonden. Niemand is veilig - zelfs Costner niet! (Grapje, hij is volkomen veilig.)

Hier is alles wat we tot nu toe weten over seizoen 4 van Yellowstone.

wanneer komt ios 15 uit?

Yellowstone seizoen 4 releasedatum

Paramount Network heeft de releasedatum van Yellowstone seizoen 4 vastgesteld op zondag 7 november.

Fans wachten al maanden op een bevestigde premièredatum. Velen hoopten dat seizoen 4 rond Vaderdag zou verschijnen, aangezien alle drie de voorgaande seizoenen in de maand juni in première gingen. En het filmen liep helemaal terug in november (hoewel er dit voorjaar enkele nieuwe opnames plaatsvonden). Ach, ze zeggen dat afwezigheid het hart doet groeien.

Yellowstone seizoen 4 trailer en teasers

De eerste volledige trailer van seizoen 4 van Yellowstone zit boordevol actie en emotionele confrontaties. 'Ga niet dood op mij,' beveelt Rip Wheeler een bebloede John Dutton, die werd gevangen in een hagelstorm van kogels.

Ondertussen vertelt de snode Garrett opnieuw woorden aan zijn biologische zoon, Jamie Dutton. Hij gelooft niet in de begrippen 'eerlijk' of 'moreel'. 'Hoe zit het met goed of fout?' vraagt ​​Jamie. En Garrett antwoordt: 'Zoiets bestaat niet.'

Eerder liet Paramount Network de allereerste vallen Yellowstone seizoen 4 teaser trailer begin juli, wat ons een eerste glimp gaf van beelden van het komende seizoen. Hoewel veel van het beeldmateriaal opnieuw bewerkte scènes uit eerdere afleveringen zijn, krijgen we onze eerste blik op Rip en John in de nasleep van de derde seizoensfinale.

En bekijk deze promo die seizoen 4 plaagt, maar fans ook adviseert om hun herinneringen op te frissen door seizoenen 1-3 te streamen voorafgaand aan de première:

Yellowstone seizoen 4 cast

De cast van Yellowstone wordt geleid door Kevin Costner als John Dutton, een patriarch van de zesde generatie van de familie Dutton die de Yellowstone/Dutton Ranch exploiteert.

Hij wordt vergezeld door castleden, waaronder:

 • Luke Grimes als Kayce Dutton, de zoon van John en een voormalige US Navy SEAL
 • Kelly Reilly als Beth Dutton, John's dochter en een financier
 • Wes Bentley als Jamie Dutton, John's zoon en een advocaat en aspirant-politicus.
 • Cole Hauser als Rip Wheeler, de ranchvoorman en liefdesbelang van Beth
 • Kelsey Asbille als Monica Long Dutton, Kayce's vrouw die Native American is
 • Brecken Merrill als Tate Dutton, Kayce en Monica's zoon
 • Gil Birmingham als Chief Thomas Rainwater, hoofd van de nabijgelegen Indiaanse stam
 • Ian Bohen als Ryan, een ranchhand
 • Forrie J. Smith als Lloyd Pierce, een senior ranchhand
 • Jefferson White als Jimmy Hurdstrom, een ranchhand
 • Denim Richards als Colby, een ranchhand

Seizoen 3 introduceerde een aantal nieuwe gezichten op de ranch, maar het is onduidelijk of ze terugkomen voor seizoen 4. Onder hen zijn Josh Holloway als Roarke Morris, Karen Pittman als Willa Hays en Will Patton als Garrett Randall.

Deadline meldt ook dat er in het vierde seizoen nieuwe castleden zullen arriveren, waaronder Jacki Weaver (Animal Kingdom) als Caroline Warner, de 'CEO van Market Equities die de greep van John Dutton op zijn uitgestrekte ranch in Montana probeert te verpletteren'.

Piper Perabo (Covert Affairs), Kathryn Kelly (Nashville) en Finn Little (Those Who Wish Me Dead) voegen zich ook bij de cast van de show.

Yellowstone seizoen 4 plot en spoilers

Yellowstone seizoen 4 zal een enorme cliffhanger hebben om op te lossen, nadat de seizoensfinale zo explosief eindigde. Er ging een bom af in het kantoor van Beth, terwijl Kayce en John het doelwit waren van afzonderlijke schietpartijen. Zullen de drie Duttons het overleven?

De teaser heeft al bevestigd dat John de gebeurtenissen van de finale overleeft. Moet iets te maken hebben met de 'krachtige' resolutie die Kevin Costner beweerde dat het personage in een... lokaal Fox-interview .

Wat Beth betreft, zowel Reilly als Hauser hebben... over gesproken haar toekomst met Rip , wat inhoudt dat ze uit het bombardement komt. Ervan uitgaande dat Beth leeft, zullen zij en Rip het misschien eindelijk officieel maken en trouwen.

Dat gezegd hebbende, er is ook veel online gespeculeerd dat Beth sterft, met één Reddit-thread, gerapporteerd in Landelijk wonen , wat suggereert dat het feit dat John leeft, het waarschijnlijker maakt dat Beth dat niet doet. We kunnen natuurlijk niet weten of dit waar is, maar het is altijd leuk om te zien wat mensen denken.

Fans kunnen in ieder geval uitkijken naar seizoen 4 vanaf een 'razend tempo' volgens castlid White. Het lijkt waarschijnlijk dat de Duttons en hun bondgenoten op de bombardementen en schietpartijen zullen reageren met een soort vergelding. Zoals Hauser vertelde Deadline , seizoen 4, aflevering 1 zou de titel 'Wrath of Rip' kunnen hebben.

'Daarna loopt iedereen gevaar in Montana', zei hij. Gezien de focus van de teaser-trailer op wraak, lijkt het erop dat de Duttons wat afrekening zullen maken.

Wat is het volgende op tv?

Stranger Things seizoen 4
Grey's Anatomy seizoen 18
Dexter seizoen 9
The Umbrella Academy seizoen 3
The Witcher seizoen 2
Huis van de Draak
De stewardess seizoen 2

Een andere intrigerende verhaallijn voor seizoen 4 is de gespannen relatie tussen de Duttons en de inheemse bevolking van het gebied. Dingen lijken over te koken en Monica kan daar een belangrijk onderdeel van zijn, aangezien ze een leider van de lokale stam lijkt te worden.

Yellowstone-prequel

Yellowstone-fans krijgen nog meer Dutton ranch-actie met een prequel-serie op Paramount Plus. Getiteld Y:1883, de spin-off speelt zich 125 jaar in het verleden af, voordat de familie rijk of invloedrijk was.

batterijduur iphone 11 pro

Volgens Paramount Plus volgt Y:1883 de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Het is een grimmige hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een ​​betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika: Montana.'

Y:1883 gaat ergens in 2021 in première. Bekijk de teaser-trailer:

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen07uur08minuten47droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen