YNM gewogen deken beoordeling 2021

Ons oordeel

De YNM verzwaarde deken is betaalbaar en zeer effectief. Tijdens het testen hielp het ons om ons minder rusteloos te voelen in bed (we bewogen simpelweg niet zo veel) en we sliepen ook langere stukken tegelijk. We raden de YNM Original aan voor de meeste mensen die thuis de kalmerende voordelen van diepe druktherapie willen ervaren en voor een zeer redelijke prijs.

Voor

 • Helpt u zich minder rusteloos te voelen
 • Bevordert gevoelens van rust
 • Verdeelt het gewicht gelijkmatig
 • Betaalbare prijs

Tegen

 • Paar lichte trekjes aan de stof
 • Voelt een beetje fris aan

TemplateStudio Oordeel

De YNM verzwaarde deken is betaalbaar en zeer effectief. Tijdens het testen hielp het ons om ons minder rusteloos te voelen in bed (we bewogen simpelweg niet zo veel) en we sliepen ook langere stukken tegelijk. We raden de YNM Original aan voor de meeste mensen die thuis de kalmerende voordelen van diepe druktherapie willen ervaren en voor een zeer redelijke prijs.

Pluspunten

 • +Helpt u zich minder rusteloos te voelen
 • +Bevordert gevoelens van rust
 • +Verdeelt het gewicht gelijkmatig
 • +Betaalbare prijs

nadelen

 • -Paar lichte trekjes aan de stof
 • -Voelt een beetje fris aan
Spring naar:

De YNM verzwaarde deken biedt een comfortabele manier om te ontspannen als je stress en angst wilt overwinnen en wilt genieten van een diepere slaap met minder rusteloosheid in bed. Het zit in de buurt van de top van onze best gewogen dekens gids omdat het betaalbaar en effectief is; het oefent zachtjes en gelijkmatig gewicht uit op uw lichaam om het zenuwstelsel te helpen kalmeren, waarbij het de effecten van een knuffel nabootst. Dit wordt Deep Pressure Therapy genoemd en de YNM-deken biedt het tegen een zeer redelijke prijs.YNM maakt verschillende soorten verzwaringsdekens, waaronder gebreide, verkoelende en zachte angstdekens, en hier beoordelen we de originele verzwaarde deken van het merk. Op het eerste gezicht is dit een eenvoudige maar gezellige deken gemaakt met een ademende katoenen hoes en een glasparelvulling ingeklemd tussen lagen polyesterstof.

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De YNM verzwaarde deken is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, gewichten en maten voor de meeste mensen, en kan op de bank worden gebruikt om te dutten en te ontspannen, maar ook op je bed om je te helpen dieper te slapen en je rustiger in bed te voelen.

Om je nachtrust verder te verbeteren, raden we je ook aan te investeren in de beste matras voor uw lichaam en budget. Voor nu, dit is wat we ontdekten bij het beoordelen van de YNM Original Weighted Blanket...

YNM gewogen deken: Review in het kort

(Afbeelding tegoed: YNM)

De YNM Original Weighted Blanket is ideaal als je op zoek bent naar een rechttoe rechtaan, no-nonsense zware deken. Het is goed om direct uit de doos te komen en heeft een vaste katoenen hoes met de vulling van microglasparels stevig in de middelste laag gestikt. Deze kralen zijn gescheiden in afzonderlijke secties om ervoor te zorgen dat het gewicht gelijkmatig over uw lichaam wordt verdeeld, zoals nodig is bij deze vorm van diepe druktherapie.

Er is een goed aanbod van kleuren en maten, met zwaardere gewichtsopties beschikbaar voor co-slapers. Hoewel de YNM-gewogen deken niet wordt geleverd met een verwijderbare hoes (YNM verkoopt deze apart), kan deze zonder een hoes alleen worden gebruikt. Ondanks het duidelijke gewicht van de deken, is hij verrassend ademend en het frisse katoen blijft koel om aan te raken, zelfs na een dutje of een volledige nachtrust.

De YNM-site heeft meer dan 10.000 gebruikersrecensies van zijn dekens, met een gemiddelde beoordeling van 4,5 van de 5 sterren. Het is een soortgelijk verhaal op Amazon, met even hoge beoordelingen op zowel Amazon US als UK, hoewel de Amerikaanse site tienduizenden beoordelingen heeft in vergelijking met de honderden YNM Weighted Blanket-gebruikersrecensies die we op Amazon UK vonden.

YNM gewogen deken: prijzen

De originele verzwaarde deken van YNM is een van de meer betaalbare opties die het merk maakt, en het is ook een van de meest scherp geprijsde angstdekens in het algemeen. Op de YNM-site, maar ook bij online retailers zoals Amazon en Walmart, wordt de deken meestal afgeprijsd.

In feite, de beste Black Friday gewogen algemene deal die we tot nu toe hebben gezien, verlaagt de prijs tot $ 38 (van $ 65) in de VS, terwijl het in het VK geprijsd is vanaf £ 45. Het is veel goedkoper dan concurrerende modellen zoals de Gravity Blanket en de Mela Weighted Blanket, en ondergraaft gewoon de spotprijs van de Tranquility Blanket (meestal $ 48,99).

De beste YnM-gewogen dekendeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen02uur32minutenVier vijfdroog YnM Verzwaarde Deken — Zwaar... Amazone £ 143 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen