Je seizoen 4 is bevestigd: alles wat we tot nu toe weten

Krediet: JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

The City of Love moet zich schrap zetten, want You seizoen 4 brengt seriemoordenaar en stalker Joe Goldberg op straat. Het Netflix-drama zal terugkomen om Joe's moorddadige manieren te volgen terwijl hij door Parijs zwerft op zoek naar het nieuwste object van zijn obsessie.

Je hebt Joe gevolgd van New York City, waar hij Guinevere Beck en verschillende anderen vermoordde, naar Los Angeles, waar hij verliefd werd op Love Quinn en ontdekte dat ze net zo losgeslagen was als hij. Toen ze zwanger werd, trouwden ze en verhuisden ze naar de buitenwijkse nachtmerrie van Madre Linda. In seizoen 3 verwelkomden Joe en Love een jongetje, Henry, maar ze konden gewoon niet stoppen met het toevoegen van hun aantal lijken. Hun gespannen huwelijk eindigde explosief (letterlijk) en Joe belandde in Parijs, op zoek naar zijn voormalige baas en stalkende doelwit Marienne.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is alles wat we tot nu toe weten over You seizoen 4.

Je speculatie over de releasedatum van seizoen 4

Netflix heeft de releasedatum van You seizoen 4 nog niet vastgesteld.

De streamer gaf You seizoen 4 het groene licht voordat de derde aflevering zelfs maar viel. Op 13 oktober bracht Netflix een aankondigingsvideo uit voor seizoen 4:

beste budget 50 inch tv

Dus, wanneer kan You seizoen 4 worden uitgebracht? Laten we eens kijken naar de geschiedenis van de show. Seizoen 1 werd uitgezonden op Lifetime en de finale was in november 2018. Seizoen 2 verhuisde naar Netflix en viel in december 2019.

Seizoen 3 werd bijna twee jaar later uitgebracht, in oktober 2021, maar we kunnen dat toeschrijven aan pandemische vertragingen bij het filmen. Film- en televisieproducties zijn grotendeels weer op schema, dus het is mogelijk dat seizoen 4 van You al in de herfst van 2022 in première gaat.

Jij seizoen 4 cast

De cast van You seizoen 4 wordt geleid door Penn Badgley als Joe Goldberg, een stalker en seriemoordenaar.

google pixel 5 hoesje otterbox

De gebeurtenissen van seizoen 3 geven aan dat Victoria Pedretti niet zal terugkeren als Love Quinn, die schijnbaar omkwam in een vurige gasexplosie veroorzaakt door Joe. Natuurlijk kan Pedretti verschijnen in een flashback, droomsequentie of visioen.

Joe is verdwenen (en wordt ook verondersteld dood te zijn), dus het is onwaarschijnlijk dat seizoen 4 de meeste personages terugbrengt die in Madre Linda zijn geïntroduceerd. De belangrijkste uitzondering is Tati Gabrielle als Marienne Bellamy, de bibliothecaris die Joe's baas is en het laatste doelwit van zijn obsessie. Joe is naar Parijs verhuisd om haar op te sporen en, zoals we eerder hebben gezien, is hij daar erg goed in.

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Het is mogelijk dat Joe terugkeert naar Californië om zijn zoon Henry te controleren, die hij heeft achtergelaten met zijn bibliotheekmedewerker en zijn man. Het zijn Ben Mehl als Dante Ferguson en Noel Arthur als Lansing.

Een ander gezicht uit het verleden dat zou kunnen opduiken, is Saffron Burrows als Dottie Quinn, de moeder van Love. De laatste keer dat we haar zagen, ging ze naar de afkickkliniek. Het laatste dat we van haar hoorden, was dat ze had toegegeven aan Dante en Lansing in een voogdijstrijd om Henry. Dottie kan echter hardnekkig zijn, dus ze kan weer opduiken.

Kan Cardi B ten slotte een cameo maken in seizoen 4 van You? Op Twitter maakten de rapper en Badgley hun wederzijdse waardering voor elkaar bekend. En toen Jimmy Kimmel de acteur vroeg naar de mogelijkheid van een Cardi B-optreden, zei hij: 'Nou, ik weet het niet, ik kan het absoluut niet zeggen. Maar er is eigenlijk - ik geloof dat dit waar is - er is een echte Change.org-petitie.'

Toen Netflix zijn Twitter-bio veranderde om 'Petitie om Cardi B naar een gastrol in seizoen 4 te krijgen' te lezen, zei de zangeres reageerde met een eigen pitch:

hoe te ss op chromebook

(Afbeelding tegoed: twitter.com/iamcardib)

galaxy z flip 5g prijs

Je seizoen 4 plot- en verhaalmogelijkheden

Je seizoen 3 begint enige tijd na de gebeurtenissen van seizoen 3, die eindigde met Joe die in Parijs woonde onder de valse naam Nick. Hij is op zoek naar Marienne en haar dochter, in de veronderstelling dat ze naar de Stad van de Liefde zijn gevlucht.

'Het hele You-team is verheugd om nieuwe, donkere facetten van liefde in seizoen 4 te ontdekken', vertelde maker en showrunner Sera Gamble Deadline .

Zelfs als hij Marienne vindt en haar ervan kan overtuigen dat hij geen psychopaat is, is Joe niet iemand die lang genoegen neemt. Hmm, misschien is dit de kans voor een Netflix-crossover tussen You en Emily in Parijs?!

En dan is er nog de open vraag over zijn zoon, die terug is in Madre Linda. Joe zal zich ongetwijfeld enorm schuldig voelen omdat hij zijn zoon op dezelfde manier heeft achtergelaten als zijn eigen moeder hem heeft achtergelaten.

'Ik denk dat het hem vanaf dit moment zal vormen', vertelde Gamble e! Online . 'En zelfs zijn exacte plan van wanneer en of hij zou terugkeren voor zijn zoon is iets waar [de schrijvers] samen zullen komen en uren en uren en uren tussen de snacks door zullen praten.'

De andere grote vraag is of Joe ooit met echte repercussies te maken zal krijgen voor alle moorden die hij heeft gepleegd. '[We] denken graag na over de mogelijkheid dat hij gestraft zal worden', merkte Gamble op. 'Het komt vaak voor dat we alleen deze theoretische gesprekken voeren over wat de meest passende zou zijn. Moet hij worden vermoord? Oh nee, dat zou te makkelijk zijn. Moet hij in de gevangenis?'

    Volgende:De beste streamingdiensten, gerangschikt
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen07uur03minuten47droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen