Zack Snyder's Army of the Dead releasedatum op Netflix, recensies, trailer en meer

Krediet: Clay Enos/Netflix

Zack Snyder's Army of the Dead is bijna hier, en de eerste recensies zijn uit! Ja, er staat niet alleen de iconische actiefilmregisseur achter de camera, maar hij regisseert ook een cast onder leiding van een van de meest interessante hoofdrollen voor actiefilms.

En aangezien dit een terugkeer is naar de franchise - Snyder regisseerde de uitstekende film Dawn of the Dead uit 2004 - hebben fans alle reden om enthousiast te zijn. Bovendien is Snyder bij alle hoeken van deze film betrokken: naast regisseren wordt hij gecrediteerd voor het verhaal en schrijft hij mee aan het scenario.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel Army of the Dead geen directe connecties lijkt te hebben met Dawn of the Dead, krijgt het zijn eigen tv-serie in anime-stijl (Army of the Dead: Lost Vegas) en een prequel-film om een ​​micro-universum te laten groeien. Co-star Matthias Schweighöfer zal de film regisseren en schitteren.

Zack Snyder's Army of the Dead releasedatum op Netflix

We wachten even (maar niet zo lang) op Army of the Dead: het komt op 21 mei 2021 op Netflix aan.

Dat gezegd hebbende, zullen theaters de eerste prijzen krijgen, aangezien Army of the Dead op 14 mei in je lokale multiplex arriveert.

Apple Watch versus Fitbit versa

Kun je niet wachten? Het YouTube-kanaal van Netflix zal op donderdag 13 mei de eerste 15 minuten van Army of the Dead streamen. Het begint allemaal om 13.00 uur. ET, met een interactieve ervaring waarbij fans 'deel uitmaken van het ontgrendelen' van de openingsminuten van de film.

Snyder zelf, plus sterren Dave Bautista, Omari Hardwick, Ella Purnell, Ana De La Reguera en Matthias Schweighöfer zullen aanwezig zijn. De video zal daarna slechts 32 uur live zijn.

Krediet: Clay Enos/Netflix

Zack Snyder's Army of the Dead beoordelingen

De vroege recensies voor Army of the Dead zijn sterk. The Hollywood Reporter zegt: 'De energie en vindingrijkheid die hier op alle niveaus te zien zijn - om nog maar te zwijgen van de sluwe humor - maken van Army of the Dead een geweldig episch franchisedebuut.'

Verscheidenheid gaat verder en zegt: 'Als je dit jaar maar één film gaat zien, is Zack Snyder's Army of the Dead misschien het ticket ... omdat het een stijlvol grandioze, gespierde maar conventionele popcornwedstrijd is die voor bijna iedereen iets heeft.'

De AV-club houdt er ook van en zegt: 'In zekere zin komt deze B-film met een A-budget dichter bij de waarden van George Romero, de peetvader van de zombiecinema, dan Snyders werkelijke, hyper-adrenale remake van Romero's meesterwerk.'

Zack Snyder's Army of the Dead-trailer

De nieuwe trailer voor Army of the Dead begint met Dave Bautista die wordt gerekruteerd vanuit zijn baan in een restaurant. Voordat hij zich herenigt met bekende gezichten, pakt hij een groot arsenaal aan wapens uit. Oh, en we zien een zombietijger. De clip is ingesteld op 'The Gambler' van Kenny Roger.

Black Friday-deals voor iPad

De eerste trailer begint, zoals veel films en clips van Snyder, met een langzaam spelende ballad (Judy Garland's 'Lucky Day') die aan veel chaos voorafgaat. Al snel leren we dat Las Vegas is gebeten door de zombie-bug, en dat de beste gok om te overleven een groep gewelddadige huurlingen is.

Dit wordt niet direct beschreven, maar het wordt wel duidelijk gemaakt door het gruis van de bemanning die met veel granaatscherven door de ondoden ploegt. En aan het einde van de clip zien we dat ze, net als de bemanning van Danny Ocean, in Vegas zijn voor het geld.

beste laptops voor studenten

Zack Snyder's Army of the Dead-cast

De cast van Army of the Dead wordt geleid door Dave Bautista als huurling Scott Ward. Ja, de voormalige WWE-kampioen die zijn botten op het scherm maakte als Drax the Destroyer in de Marvel-films (en te zien zal zijn in Duin op HBO Max) krijgt tegenwoordig al het werk.

De cast bevat ook komiek Tig Notaro (als Marianne Peters) en Power's Omari Hardwick (als Vanderohe). Hier is de rest van de cast, zoals we die op dit moment kennen:

Krediet: Clay Enos/Netflix

    Ella Purnellals Kate WardAna de la Reguerahet kruisMatthias Schweighoferals Ludwig DieterNora arnezederals Lily 'The Coyote'Hiroyuki Sanadaals Hunter BlyRaúl Castilloals Mikey GuzmanGarret Dillahuntals Frank PetersSamantha Winals kamersTheo Rossials Burt CummingsHuma Qureshials GeetaRichard Cetronede ZeusChelsea Edmundsonals Misty HillmanSteve Coronaals Mr. Hillman

Zack Snyder's Army of the Dead: Chris D'Elia vervangen

Nadat Army of The Dead klaar was met filmen, werd acteur/komiek Chris D'Elia verwijderd voor de film toen meerdere vrouwen naar voren kwamen om hem te beschuldigen van seksueel wangedrag. Komiek Tig Notaro werd gecast om hem te vervangen, en Snyder legde de situatie uit door te vertellen: DIE dat 'We voelden ons gewoon het juiste om te doen ... Het was het beste om te doen, niet alleen voor het onroerend goed, maar ook voor het respecteren van de mensheid, mensen en fatsoen. Het was uiteindelijk een vrij gemakkelijke keuze.'

Notaro filmde al haar scènes tegen een groen scherm, waardoor ze dacht dat ze 'het middelpunt van alles was'.

    Meer:Netflix annuleert plotseling drie grote shows - en fans zijn niet blij
De beste Roku Streaming Stick Plus en aanbiedingen van vandaag 82 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur12minuten16droogKorting Roku-streamingstick + (4K) zeer.co.uk £ 46 £ 29,99 Weergave Korting Roku-streamingstick + | ... Amazone Prime £ 59,99 £ 29,99 Weergave Roku Streaming Stick+ HD / 4K... argos.co.uk £ 44,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen